over ons

Door de verkoop van eerlijke producten met toezicht op de bestandsgrootte dragen wij bij aan maatschappelijk en verantwoord ondernemen. Het streven naar kwaliteit op alle mogelijke manieren van de bedrijfsvoering staat centraal. Viskiosk ‘t Beste Maatje is al 30 jaar verweven met de Zeeuwen. Als onderdeel van die samenleving voelen wij ons bijzonder betrokken.

“De lekkerste haring in Zeeland wordt volgens de AD Haringtest 2014 verkocht in Middelburg, bij Het Beste Maatje aan de Stationsstraat.”

“Vorig jaar waren de keurmeesters van het AD nog redelijk kritisch, maar dit jaar zijn ze vol lof. ”Hollandse Nieuwe zoals je die graag krijgt: goed behandeld, fris van smaak”, concluderen ze. ”Genot voor zowel oog als tong.” Het Beste Maatje krijgt het cijfer 9, en eindigt daarmee op de 9e plaats van de 134 bezochte handels.”

www.pzc.nl

missie

Viskiosk ‘t Beste Maatje staat midden in de samensenleving. Ondernemen met oog voor de omgeving vinden we daarom bijzonder belangrijk en we nemen graag onze verantwoordelijkheid ten opzichte van de maatschappij.
Dit is terug te vinden in ons aanbod vis en visproducten gelet op de vangsttechnieken en visquotum, TAC (T)otal (A)llowable (C)atch. Zo kan de zee in onze voedsel vraag blijven voorzien, nu en in de toekomst.

Kijk voor meer informatie op ec.europa.eu

 

images

slide-inseparable_0

geschiedenis

In 1982 start Ben Langedonk  Haringhandel ‘t Beste Maatje in Middelburg. Destijds een houten klassieke Amsterdamse haringkraam. Waar de geur van verse gebakken vis je trek doet krijgen. Al jaren het adres voor klanten van en naar het centraal station en jachthaven. Waar de echte Middelburger een haring komt happen en gebakken vis komen eten. Op 10 januari 1994 komt er overeenstemming tot overname met Adriaan van Moort. In maart 1997 volgt de tweede vestiging op het Kolveniershof in Goes.
Zij richten zich samen op goede service en hoge kwaliteit van dit ambachtelijke product.
Inmiddels kan er ook op evenementen vis verkocht worden met een mobiele verkoopwagen. Ook op uitnodiging verzorgen wij oester en haring party’s. Kijk voor meer informatie bij huur ons in.
Het menu is in de loop der jaren voortdurend aangepast aan de wensen van de klant. Het product is steeds hetzelfde gebleven: Vis
De formule: Persoonlijke en vriendelijke bediening, eerlijke producten van hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

Grunge-Polaroid-Frame-772952

sponsoring en donatie

‘t Beste Maatje levert graag een bijdrage aan initiatieven die de samenleving ten goede komen. Van werkgelegenhiedsprojecten, sponsorloop of geldinzamelingsactie voor de plaatselijke speeltuin. Dit versterkt de band met onze klanten en mede ondernemers.
In samenwerking met Koningklijke Auris Groep  bieden wij de mogelijkheid leerlingen met een beperking kennis te laten maken om te werken met versproducten.
Een langlopende sponsoring is ons Bowlingteam ‘t Beste Maatje 65+
Verder verzorgen wij op verzoek op basischolen Workschops over Hollandse Nieuwe Haring. Dit om kinderen kennis te laten maken met het onderwerp vis, het ambacht en verantwoorde voeding.
Kerkelijke evenementen worden in overleg besproken, ook hier is het nut van groot belang. Wat je hier door locale ondersteuning kunt betekenen bied mogelijkheden aan mensen waar ook ter wereld.

Heb je een verzoek voor locale sponsoring?  Stuur een e-mail naar:  sponsor@viskiosk.nl

Wij verzorgen op verzoek op basischolen Workschops over Hollandse Nieuwe Haring. Dit om kinderen kennis te laten maken met het onderwerp vis, het ambacht en verantwoorde voeding.